Bejelentkezés

Gyógyszeripar, egészségügy

A világ majdnem minden országában központi kérdés a fenntartható egészségügyi ellátás és egészségügyi rendszer kialakítása. A fenntarthatóság legfontosabb feltétele minden esetben a rendszer finanszírozásának biztosítása. Szembe kell nézni azzal, hogy az állampolgárok átlagéletkorának növekedésével, és ezáltal sűrűbb és szélesebb körű egészségügyi ellátásával növekednek a kiadások, míg a járulékot nem fizetők miatt költségvetési bevételektől esik el az állam. Mindez az egészségügyi szolgáltatások biztonságát veszélyezteti.

Az ANY Biztonsági Nyomda termékei és szolgáltatásai képesek megoldani az azonosítórendszer alacsony biztonsági szintjéből fakadó problémákat, illetve lehetővé teszik a különböző rendszerelemek közötti kommunikáció révén a hatékonyabb működést. Mindezek mellett olyan, a gyógyszeriparban is alkalmazható megoldásokat fejlesztünk, amelyek gátat szabhatnak az egyre szaporodó gyógyszerhamisításoknak, illetve lehetővé teszik a gyógyszerek nyomon követését.

Az ANY Biztonsági Nyomda teljes körű megoldást kínál mind a biztonságos betegazonosításhoz, mind a kommunikációs rendszerek kialakításához, mind pedig a gyógyászati termékek védelméhez:

  • az RFID megoldások hatékonyan alkalmazhatóak a gyógyszerek azonosítása során és életútjuk nyomon követésében,
  • a biztonsági adalékok valamint a speciális fluoreszcens pigmentek és festékek jelentősen emelik az egészségügy terén használt azonosítók biztonsági szintjét,
  • a vonalkódos karszalag teljes körű megoldást kínál a kórházi betegazonosítás terén.