Papír alapú jegyektől az e-ticketing megoldásokig

Közlekedési jegy

PersoProtect
többszintű védelem biztonsági hőpapíron

A Nyomda az elmúlt években több, mint 600 millió db biztonsági elemeket is tartalmazó hőpapír alapú jegyet gyártott a MÁV és a Volánbusz részére. A BKK 2014 tavaszán bevezetett jegyautomata projektjéhez a hőpapír jegy és bérlet alap termékeket a Nyomda szállítja. A Társaság évente 70 millió db PersoProtect védelemmel ellátott terméket gyárt.

Közlekedési jegy

Közlekedési kártya
kontaktus nélküli műanyagkártya gyártás

Függetlenül attól, hogy a közlekedési operátor milyen rendszerben végzi a díjtételek elszámolását, a Nyomda készen áll az igényelt rendszer szerinti kontaktus nélküli kártyák nagy tömegű gyártására és megszemélyesítésére. Az alapkártyák lehetnek Mifare Classic, ultralight, DES Fire alapú csippel és antennával ellátott kontaktus nélküli kártyák.

Közlekedési jegy

Jegyek mobilon
közlekedési mobilalkalmazás fejlesztése

A Nyomda felhasználva a szolnoki T-City projektben szerzett tapasztalatát, készen áll saját bérletalkalmazás kifejlesztésére és a MasterCard által minősített TSM szolgáltatása segítségével az alkalmazások megszemélyesítésére, támogatására valamint valamint vállalkozik teljes körű utazási média életciklus felügyeletére is.

Biztonsági hőpapír PersoProtect védelemmel

Az Okmánybiztonsági Laboratórium által kifejlesztett megoldás révén hatékony védelmet lehet adni az automatákban egyszerűen használható hőpapír alapú jegynek vagy bérletnek. A megszemélyesítéskor az adattartalom a gyöngyház fényű, víz és vegyszer oldhatatlan védőréteg alatt jelenik meg, a hamisító a védőréteg alól eltávolított adattartalmat már csak a védőréteg fölé tudja nyomtatni

Közlekedési jegy

Teljes körű szolgáltatás

A biztonsági thermo papírral ellátott jegy okmány- és informatikai védelme már a bevezetés pillanatában magas védelmet garantál. Ugyanakkor megteremti a lehetőséget a jegyen lévő kód beolvasásával a jegy informatikai adatainak feldolgozására, ellenőrzésére és a későbbiekben a kártya bevezetésére. A biztonsági hőpapír és e-ticketing kártya kombinált, egyidejű használata lehetőséget biztosít az interoperabilitás megteremtésére. Így a különböző alapú jegy és bérlet megoldások azonos informatikai adattartalma biztosítják az elvárt regionális együttműködést is.

Kártya- és mobilalkalmazások

  • rendszertervezés, tanácsadás
  • helyi megszemélyesítést biztosító kártyanyomtatók szállítása
  • nagy tömegű megszemélyesítést igénylő éves bérletek megszemélyesítése, borítékolása és postára adása
  • közlekedési mobilalkalmazások fejlesztése

Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink készséggel válaszolnak!

Kapcsolat
Prospektusaink megtekintése