Biztonságos, színes és személyre szabott

Az ANY Biztonsági Nyomda a nyomtatástól kezdve – akár a színes megszemélyesítésen és borítékoláson át a postára adásig – teljes körű levelezési szolgáltatást nyújt államigazgatási intézmények, önkormányzatok, bankok, biztosítók és közszolgáltató cégek számára, az adatvédelmi előírásokat messzemenően betartva. Speciális termékeink a szerencsejáték szelvények, választási nyomtatványok, valamint különféle értékcikkek – az étkezési utalványoktól a bélyegekig terjednek.

Referenciák

Magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk az adatlogisztikához és nyomtatvány-menedzsmenthez kapcsolódó termékek és szolgáltatások fejlesztésében. Standard és egyedi üzleti nyomtatványokat, számlákat, értesítőket gyártunk.

A Szerencsejáték Zrt. megbízásából a Nyomdában készül a magyarországi szerencsejáték nyomtatványok többsége, az ötöslottó, hatoslottó, luxor, tippmix, góltotó, kenó és skandináv lottó szelvényei, továbbá szállítjuk a  visszaigazoló szelvények thermotranszfer alappapírját.

Magyarországon az elmúlt hetven évben a Társaság választásonként több mint 8,5 millió állampolgár számára gyártott speciális biztonsági elemekkel ellátott szavazólapokat, és 11.000 szavazókörbe juttatta el ezeket.

0 millió
A/4 oldal gyártás naponta
0 millió
A/4 lap megszemélyesítés naponta
0 ezer
küldemény borítékolása naponta

Egyedi nyomtatványok

Nyomtatvány

Nagy tömegű levelezés

Kiemelkedő infrastrukturális háttér, kézbesítetlen levelek kezelése, címzések ellenőrzése.

Nyomtatvány

Transzpromó

Vevői preferenciák ismeretének kihasználásával, személyre szóló promóciók, kuponok és egyedi színes megszemélyesítéssel készülő üzenetek illeszthetők be a havi egyenlegközlőbe.

A megszemélyesítésre váró, bizalmas információ feldolgozási folyamata magába foglalja a Megrendelő által titkosított e-mailben megküldött állományok mentését, naplózását és megszemélyesítésre történő előkészítését. A Nyomda részére átadott adatbázisok megérkezésétől kezdve nyomon követhető a teljes megszemélyesítési folyamat. A kiküldött levelek elektronikus formájáról igény szerint pdf fájlokat készítünk, amelyek a levelek kiküldése után, az esetleges azonosíthatóság érdekében az elektronikus fájlkövetési rendszer segítségével könnyen újra megtekinthetők.

Szigorú biztonsági követelmények és adatvédelmi szabályok betartásával – teljes körű direct mail tevékenységet végzünk. A digitális nyomtató üzem gépparkja – megbízható tartalékkapacitások kiépítésével – folyamatosan és dinamikusan bővül. Jelenleg a több nagy teljesítményű digitális (NIPSON, OCÉ) nyomdagép megszemélyesítési kapacitása eléri a napi 3 millió darab A/4-es oldalt. A változatos technológiájú digitális nyomdagépek – nagyfokú rugalmasságot biztosítva – szinte minden speciális igényt kielégítenek. Alkalmas a rendszer leporelló vagy íves lapnyomtatásra, elő-hátoldali megszemélyesítésre, valamint színes és kísérőszínes nyomtatásra.

A Társaság borítékoló kapacitása akár napi 700 ezer küldemény elkészítésére alkalmas. Az informatikailag OMR jelekkel ellátott megszemélyesített termékek borítékolása nagy teljesítményű KERN borítékoló gépekkel történik. A borítékoló gépek két megszemélyesített nyomat és két nem megszemélyesített melléklet borítékolására alkalmasak. A megszemélyesített nyomtatványokat vertikálisan és háromszor horizontálisan is lehet hajtani, az ívesen megszemélyesített (vagy leporellóban nyomtatott és utána ívre vágott) lapokat négyszer lehet horizontálisan hajtani. A további két melléklet mérete borítékméretű.

Az ANY Biztonsági Nyomda készen áll nem csak a napi megszemélyesítésre és borítékolásra, hanem a naponta előforduló kézbesíthetetlen levelek kezelésére. Gépparkunk és saját fejlesztésű szoftvereink lehetővé teszik, hogy a visszaérkezett, kézbesítetlen küldeményeket, a levél felbontása nélkül feldolgozzuk a következők szerint: címtartalom, küldeménytartalom, kézbesítés elmaradásának oka. Az elkészített adatbázist elektronikus úton biztosítjuk ügyfeleink részére. A Megrendelő által megadott adatbázisból kiszűrhetők a hibásan megcímzett küldemények; ez az Ügyfélnek jelentős megtakarítást is jelenthet.

Digitális iratfeldolgozás

Az ANY Biztonsági Nyomda digitalizáló szolgáltatása az OPEX Falcon gépcsaládra épül. A gép széles méret skálában, a névjegykártyától, a 630 x 297 mm maximális méretig képes a küldeményen belüli dokumentumok digitalizálására, rendszerezése különböző logikai szempontok szerint. Nagyfokú toleranciát biztosít a gép a feldolgozandó anyagok minőségével szemben, ami lehet fényes, gyűrött, elmosódott, szakadt dokumentumok, vagy régi anyag, amelyen már halványak a szövegek. A meglévő folyamatokhoz illeszkedő, nagy sebességű és a személyre szabott digitalizálási munkafolyamatok kialakítására van lehetőség, amely mellett a Nyomda saját vagy az ügyfél telephelyén vállalja a nagy-mennyiségű iratok napi feldolgozását.

Nyomtatvány

Standard nyomtatványok

ANYnyomtatvány

Árjegyzék

A Nyomda Leporelló és Nyomtatvány Nagykereskedésében vagy márkakereskedői, viszonteladói hálózatunk segítségével az ország egész területén elérhetők esztétikus, jó minőségű standard ügyviteli nyomtatványaink és leporellóink.

Közoktatási Nyomtatványok

Nyomtatvány
Megrendelőlap

Esztétikus kivitelben, kedvező áron kínáljuk az oktatási intézményeknek a Közoktatási Nyomtatvány márkanéven forgalmazott naplókat, formanyomtatványokat, és az Oktatási Minisztérium engedélyével, a különböző bizonyítványokat és a hozzá tartozó törzslapokat.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink készséggel válaszolnak!

Kapcsolat
Prospektusaink megtekintése