Bejelentkezés

Útlevél, vízum

Biometrikus útlevél

Társaságunk az elmúlt években több mint százmillió kártyát állított elő, köztük Magyarország egyik legkorszerűbb okmányát, a kontaktus nélküli chipet tartalmazó tartózkodási engedélyt. Jelenleg a magyar biometrikus útlevél és 50-féle okmány megszemélyesítését és levélben történő kiküldését végzi, ezáltal teljes körű logisztikai szolgáltatást nyújt. A Nyomda rendelkezik a mindazzal a technológiai és szakmai háttérrel, ami szükséges az elektronikus útlevelek és vízumok gyártásához, így az intaglio nyomtatási technológiával, valamint a legmodernebb nyomtató és varró gépekkel. A Nyomda ICAO 9303 szabványnak megfelelő biztonsági elemekkel ellátott útlevél könyveket gyárt, de számos nem kötelező biztonsági elemet is kínál.

 

Vízum

A vízum legalább olyan fontos okmány, mint az útlevél. Az általunk kínált vízumok a biztonsági elemek tekintetében jóval meghaladják az ICAO 9303 (MRV) szabvány követelményeit. A vízum egy jellemzően decentralizált módon megszemélyesített okmány. Erre a célra a Nyomda az Ügyfél igényeire szabott ink-jet rendszert javasol, mely biztonsági nyomtatókból és a saját, szabadalmaztatott biztonsági festékeinkből áll.
A Nyomda által gyártott útlevelek és vízumok számos első szintű biztonsági elemet (hologram, optikailag változó nyomatok stb.) tartalmaznak, melyek vizsgálatához nem szükséges semmilyen eszköz. A második és harmadik szintű biztonsági elemek ellenőrzéséhez saját fejlesztésű kézi eszközeinket ajánljuk, mint például a Horus-t, RADIR-t, VerifIR-t.