70 éves tapasztalat a választási nyomtatványok gyártásában

A Nyomda több évtizedes tapasztalattal rendelkezik választási nyomtatványok gyártásában és az ehhez kapcsolódó speciális biztonsági és logisztikai feladatok ellátásában. A választási nyomtatványok biztonsága és a kapcsolódó logisztikai feladatok ellátásának sikere különösen fontos az adott állam működése szempontjából. A biztonsági nyomdai anyagok elkészítése, a kapcsolódó szavazástechnikai anyagok gyártása, valamint a csomagolás a több ezer helyszínre történő kiszállítás igen összetett feladat.  A társaság tevékenységét a legmagasabb szintű nemzetközi minősítések jellemzik és referenciái kiterjednek más országok választási nyomtatványainak elkészítésére is. A 2014-es választások során a hazai választási rendszer, jogszabályi környezete teljes mértékben megújult, amely a korábbiakhoz képest számos új kíhivást jelentett, mint például a levélben szavazáshoz szükséges anyagok biztosítása vagy a látássérülteknek a Braille írásos értesítő és szavazósablon elkészítése.

Választási nyomtatványok

Teljes körű szolgáltatás

  • előkészítés – megfelelés a helyi adottságoknak, jogi környezetnek
  • teljes informatikai háttérrendszer kialakítása
  • gyártás – különféle biztonsági elemek kombinációjával
  • szállítás – legmagasabb színtű biztonsági követelmények szerint
  • kiegészítő termékek, szolgáltatások

Referenciák

1945 óta gyártja a szavazólapokat a Társaság.  Az országgyűlési, az európai parlamenti, a helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati képviselők választásának nyomdai munkálatai során közel 11 000 választó körzetbe juttatja el a szavazólapokat.

Több mint 11,8 millió különböző nagyságú választási nyomtatványt készítettünk, melyből több mint 1 millió darabot borítékoltunk közel 260 000 címzettnek.

Több mint 1 millió választó polgár adatainak digitális feldolgozása, nyomtatása fotóval, közel 350 000 A/4 oldalra.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink készséggel válaszolnak!

Kapcsolat
Prospektusaink megtekintése