Okmánybiztonsági Laboratórium fejlesztései

A Társaság a régió egyik legnagyobb okmánygyártója és megszemélyesítője. A Nyomdában 1999 óta működő Okmánybiztonsági Laboratóriumban kutatóink  a legmodernebb okmánybiztonsági termékek és megoldások fejlesztésén dolgoznak. Szakembereink  által fejlesztett pelyhezők, pettyezők, UV festékek, speciális okmánynyomtató festékek, ellenőrző eszközök, illetve ezek kombináció a legmagasabb szintű védelmet garantálják a személy- és termékazonosítás területén.

Termékek, szolgáltatások

Okmánybiztonsági megoldások

Okmánynyomtatók

A Laboratórium munkatársai által kifejlesztett biztonsági ink-jet, lézerprinter tóner és bélyegzőpárna festékek hatékony védelmet biztosítanak az okmányok megszemélyesített adatainak.

További információ
Okmánybiztonsági megoldások

Papíradalékok

Papír alapú okmányok biztonságosabbá tétele érdekében színes és színtelen, fluoreszkáló, különböző hosszúságú, poliamid és viszkózból készült pelyhezőket, fluoreszkáló pettyezőket kínálunk.

További információ
Okmánybiztonsági megoldások

Biztonsági festékek

UV, IR és egyedi adalékanyaggal rendelkező, különféle színekkel fluoreszkáló mono-, bi-, tri- és quadrofluoreszcens festékek, továbbá speciális IR abszorbens és IR transzparens festékeket kínálunk

További információ
Okmánybiztonsági megoldások

Ellenőrző eszközök

A Nyomda szakemberei által fejlesztett mobil eszközök és alkalmazások hatékonyan alkalmazhatóak az okmányok és címkék biztonsági ellenőrzésében és életútjuk nyomon követésében.

További információ

Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink készséggel válaszolnak!

Kapcsolat
Prospektusaink megtekintése