Megújult a magyar elektronikus személyazonosító igazolvány

Az ANY Biztonsági Nyomda Magyarországtól Izlandon és Albánián át, Izraelig szállít okmányokat, biztonsági termékeket és megoldásokat. A szolgáltatások olyan területeket ölelnek fel, mint a személyazonosító okmányok, útlevelek, a feketegazdaság visszaszorítására szolgáló adó- és zárjegyek, valamint a választási nyomtatványok gyártása.

Okmánybiztonsági portfólió

Az ANY Biztonsági Nyomda úgy alakította ki termékportfólióját, hogy képes legyen egy teljes okmánykiadás folyamat kidolgozására és szállítására. Ugyanakkor egyes termékei és szolgáltatásai modulrendszerűen is értékesíthetők az adott ország okmánykiadó hatóságai, okmányirodái, informatikai rendszerintegrátorai, biztonsági nyomdái és papírgyárai felé.

A kibocsátott okmányok megszemélyesítéséhez szükséges az igénylők személyi és biometrikus adatainak összegyűjtése. Biztosítjuk a biometrikus adatfelvételezéshez szükséges eszközöket, integráljuk az adatfelvételezést, igényléskezelést megvalósító rendszerekkel. A szállított megoldásunkban a tárolt adatok kielégítik az információbiztonság, valamint az ICAO és ISO/IEC szabványok követelményeit.

Az Okmánybiztonsági Laboratórium által fejlesztett, egyedi biztonsági megoldásokkal ellátott dokumentumok a legszigorúbb adatbiztonsági előírásoknak megfelelően – auditált – környezetben kerülnek gyártásra. A Társaság világszínvonalú megoldásokat kínál  mind az elektronikus személyazonosítás, mind a biometrián alapuló technológiák tekintetében. A Nyomda készen áll ID1, ID2 és ID3 alakú okmányok, elektronikus, biometrikus útlevelek és vízumok gyártására is.

Készen állunk saját megszemélyesítő központban vagy külső államigazgatási helyszínre kitelepített okmánynyomtatókkal történő  megszemélyesítésre. A központi kitöltést – lézergravírozásos- és kontaktus nélküli chipmegszemélyesítést – követően az okmányokat borítékoljuk, majd postázzuk. Az okmányirodában történő megszemélyesítéshez nem csak az alapnyomatot, hanem a szükséges inkjet vagy lézer okmánynyomtatók szállítását is vállaljuk.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően teljes körű ellenőrzőeszköz rendszereket kínálunk. Az Okmánybiztonsági Laboratórium egyedi fejlesztései garantálják, hogy a nyomon követési folyamat során az ellenőrző eszközökkel nem csak az adattartalom beolvasása és központi adatbázisba továbbítása válik lehetővé, hanem az alapdokumentumban elhelyezett egyedi biztonsági elemek is azonosíthatóak.

Kormányzatok, államigazgatási szektor okmányprojektjeinek megvalósítását teljes koncepció kidolgozásával, szakmai tanácsadással, tervezéssel és komplex informatika projekt menedzsmenttel támogatjuk. A nemzetközi szabványok alapján, szakembereink által fejlesztett elektronikus személyazonosítók akár több funkció ellátására is képesek, miközben tökéletesen alkalmazkodnak az adott állam egyedi közigazgatási és adatvédelmi rendszeréhez is.

Egy okmány kibocsátási rendszer bevezetése nem csupán informatikai projekt. Cégünk különböző típusú okmányok gyártása és megszemélyesítése terén professzionális technológiai és szakmai háttérrel rendelkezik. Szakértőink segítik ügyfeleinket a hatékony és sikeres rendszerbevezetési projektek végrehajtásában.  Vállaljuk többek között a jogi és közigazgatási folyamatok felmérését, nemzeti és nemzetközi szabványoknak megfelelő követelmények összeállítását, pályázatok kiértékelését, igazgatási és okmányvédelmi rendszerterv készítését, nemzetközi tanúsítványok megszerzésének támogatását.

Okmánybiztonsági Laboratórium fejlesztései

Okmánybiztonsági megoldások
Okmánynyomtató

Inkjet és lézer okmánynyomtató rendszerek

Okmánybiztonsági megoldások
Papíradalék

Papírban elhelyezhető biztonsági elemek

Okmánybiztonsági megoldások
Biztonsági festék

UV, IR és speciális adalékanyaggal ellátott festékek

Okmánybiztonsági megoldások
Ellenőrző eszköz

Mobil és asztali okmányellenőrző berendezések

Teljes körű szolgáltatás az okmánykiadás területén

  • Nemzetközi és hazai okmánygyártási referenciák
  • ID és útlevélgyártásra és megszemélyesítésre alkalmas géppark
  • Nemzetközi minősítések a hazai és nemzetközi okmánygyártáshoz
  • Egyedi festékek, papíradalékok és ellenőrzőeszközök fejlesztése az Okmánybiztonsági Laboratóriumban
  • Technológia és beszállítói függetlenség

Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink készséggel válaszolnak!

Kapcsolat
Prospektusaink megtekintése