Bejelentkezés

Államigazgatás

allamigazgatasAz emberek biztonságának megteremtése és az állam igazságos működésébe vetett hit fenntartása számos intézkedést követel meg az államigazgatás részéről. Az okmányok biztonságának garantálása, a hamisítások megakadályozása, a közösségi szolgáltatások védelme mind-mind olyan terület, amely speciális ismereteket és szaktudást igényel.

Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. Izraeltől Írországon, Albánián át Magyarországig szállít megoldásokat a nemzeti államigazgatási szervezetek számára. Termékei és szolgáltatásai olyan területeket ölelnek fel, mint a személyazonosítás, a feketegazdaság visszaszorítása vagy éppen a választások.

A Társaság részt vesz többek között az izraeli E-ID-k fejlesztésében, a legtöbb magyar okmányt gyártja, és valamennyit meg is személyesíti, a feketegazdaság elleni küzdelem jegyében zár- és adójegyeket szállít, valamint választási nyomtatvány referenciái kiterjednek Bosznia-Hercegovinára, Koszovóra és Magyarországra.

Az államigazgatás számára a biztonsági szint folyamatos emelése mellett kiemelt szempont a költséghatékonyság is. Ezen elvárások szem előtt tartásával fejlesztettük többek között a centralizált és decentralizált okmánymegszemélyesítő rendszereinket. Az utóbbi ideális megoldás az okmányirodákban előállítandó okmányok, biztonsági dokumentumok számára, mivel hagyományos irodai környezetben és eszközökkel használhatóak az egyedi fejlesztésű biztonsági tintáink és nanotechnológiás festékeink. Ilyen technológiával dolgoznak az okmányirodák a forgalmi engedély, a vállalkozói igazolvány, a lakcímkártya, vagy éppen az anyakönyvi kivonat esetében. Az okmányrendszereket a speciális, sok esetben egyedi fejlesztésű okmányellenőrző berendezések teszik teljessé.

megszemelyesites_abra