Lojalitás papíron és plasztikon

A vásárlókörének bővítésénél talán csak a vevők megtartása ró nehezebb feladatot egy-egy vállalatra. A hosszú távon is stabil vásárlói közösség kialakítása, a márkahűség erősítése és az érzelmi kötődés fokozása a lojalitás tudatos építésével érhető el. Az ANY Biztonsági Nyomda komplex megoldást kínál a törzsvásárlói rendszerek megtervezéséhez, indításához és működtetéséhez. A teljes körű szolgáltatás magába foglalja a rendszer minden elemét az adat-felvételezési ívek nyomtatásától a vevői adatok elektronikus feldolgozásán és központi adatbázisba rendezésén át a plasztikkártya gyártásig és a hűségkártya postai kiküldéséig.

Kereskedelem

Termékportfólió

ANYloyalty törzsvásárlói program a felhőből

A Társaság által kifejlesztett, tranzakció alapon működő lojalitás szoftver felhőszolgáltatásként érhető el. A terminálhoz csak egy internetképes számítógép kell. A vezetői felület mobilon, tableten is elérhető. Az azonosításhoz csak egy vonalkód olvasó vagy egy kamera szükséges.

További információk

Lojalitáskártya plasztikon 

A Társaság a törzsvásárlói kártyákat plasztikon vagy mobilba is képes megszemélyesíteni. A rendelkezésre álló technológia megengedi, hogy akár különleges felületű, matt vagy fényes kártyákat, illetve kulcstartóra akasztható minikártyákat is készítsünk.

További információk

Megszemélyesített nyomtatványok és kuponok

A Társaság technikai feltétele adottak ahhoz, hogy a vevők egyedi igényei alapján összeállított, színes megszemélyesített, ún. transzpromó küldeményeket készítsünk. A megszemélyesített kuponokat postán, emailben, de akár mobiltelefonokba is továbbíthatjuk.

További információk

Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink készséggel válaszolnak!

Kapcsolat
Prospektusaink megtekintése