Bejelentkezés

Pénzügyi szektor

penzintezetA pénzügyi szolgáltatói szektor az egyik leggyorsabban fejlődő ágazat mind a termékeit, mind az infrastruktúráját tekintve. A banki tranzakciók felgyorsulása, a pénzügyi csatornák változása, a termékek és szolgáltatások összetettsége komoly feladat elé állítja a szektor szereplőit, legfőképpen a bankokat és biztosítókat.

Az ANY Biztonsági Nyomda az emberek biztonságos azonosítása, az ügyfelek tranzakciókról történő tájékoztatása vagy a felhasználók egyre mobilisabb fizetési platformok iránti igénye szerint alakította ki kapcsolódó szolgáltatásait és termékeit. A szolgáltatás minőségét MasterCard CQM, AQAP 2110 és Visa Vendor tanúsítványok garantálják, valamint szakembereink több mint két évtizedes tapasztalata segít az új technológiák bevezetéséhez szükséges tanácsadásban, projekttámogatásban az Ügyfelek részére.

A plasztik és mobil bankkártyák megszemélyesítése mellett közlekedési, lojalitási rendszer, elektronikus aláírás és e-banking használatot biztosító alkalmazások fejlesztését és megszemélyesítést is vállaljuk. Mintegy 20 éves tapasztalattal rendelkezünk a nagy tömegű üzleti levelek megszemélyesítésében, postára adásában és PIN borítékok/kártyák szállításában is.