Nagy tömegű megszemélyesítés papíron és plasztikon

A Társaság eddig több mint 500 millió kártyát gyártott. A bankkártyakészítés mellett részt veszünk a magyar okmányok szinte teljes körű gyártásában és megszemélyesítésében. Az ANY Biztonsági Nyomda széles körű szolgáltatást nyújt a pénzintézetek számára a fizetési megoldások területén. A chipes bankkártyák gyártásán, megszemélyesítésén és borítékolásán túl, közlekedési, elektronikus aláírás és e-banking alkalmazások fejlesztését is vállaljuk.

A Nyomda nagy tapasztalattal és kiváló iparági referenciákkal rendelkezik a levelezési szolgáltatások területén. A Társaság a nyomtatástól kezdve – akár a színes megszemélyesítésen és borítékoláson át a postára adásig – teljes körű üzleti levelezési szolgáltatást nyújt. Készen állunk nemcsak a napi megszemélyesítésre, hanem a naponta előforduló kézbesíthetetlen levelek kezelésére is.

Termékportfólió

Nagytömegű üzleti nyomtatvány

A Nyomda korszerű berendezései segítségével képes nagy példányszámú üzleti nyomtatványok, ügyfélértesítők, számlák elkészítésére. A kiemelt infrastrukturális háttérnek köszönhetően, a Társaság napi 10 millió db A/4 nyomat előállítására, 3 millió db A/4 oldal megszemélyesítésére és 700 ezer küldemény borítékolására képes.

További információk

Érintésmentes bankkártyagyártás

A Társaság az okmánykártyagyártás mellett, MasterCard és Visa engedély birtokában hazai és nemzetközi pénzintézetek számára készít bankkártyákat. A Társaság nem csak a gyártásban, megszemélyesítésben, hanem a különböző chipek megszemélyesítésében és alkalmazások kialakításában is segítséget nyújt a bankok számára.

További információk

Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink készséggel válaszolnak!

Kapcsolat
Prospektusaink megtekintése