A Techno-Progress Kft. az ANY cégcsoport tagja, az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. 100%-os tulajdonában álló leányvállalata.

A Techno-Progress Kft. az 1991-es megalakulásától kezdve értékpapírok és okmányok kibocsátása és egyéb speciális biztonsági termékek előállítása területén tevékenykedett. A cég jelenleg is részt vesz biztonsági okmányok és nyomdatermékek értékesítésében, valamint a radioaktív jódgőz megkötésére alkalmas szűrőpapír (PACI szűrő) szállításában.

2018. január 1-jétől a Techno-Progress Kft. szolgáltatási portfóliója kibővült okmányok és más biztonsági termékek raktározásával, komissiózásával és közúton történő fuvarozásával. A Techno-Progress Kft. közreműködik Magyarország közigazgatási feladatainak ellátásában, kulcsszerepet játszó személyes ügyfélszolgálatok (Kormányablakok) kiszolgálásában.

Minden munkanapon hozzávetőleg 160 címre komissióznak és szállítanak biztonsági termékeket, kellékanyagokat és az állampolgárok megszemélyesített okmányait.

A Techno-Progress Kft. rendelkezik a biztonsági termékek szállításához megfelelő műszaki színvonalú járműparkkal és felkészült szakemberekkel.

A cég biztosítani tudja a termékek szállításával kapcsolatos szerződéses kötelezettségeket, különös tekintettel a termékek védelmével kapcsolatos biztonsági előírásokra.

Járművei GPS nyomkövető rendszerrel vannak ellátva és jogosultak a sárga figyelmeztető jelzés használatára.

A sárga villogó megkönnyíti a futár feladatait, egyszerűbbé téve a járművek parkolását a szállítási címeknél, így biztonságosabbá válik az okmánylogisztika.

Zöld utakon az okmánylogisztikában

ALAPADATOK

TECHNO-PROGRESS Műszaki-Fejlesztő, Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Cégjegyzékszám:
01-09-078003
Adószám:

10589069-2-42
A cég statisztikai számjele:

10589069-1812-113-01

GDPR

A TECHNO-PROGRESS Kft. és az ANY vállalatcsoport valamennyi tagja elkötelezett abban, hogy a Társaság látogatóinak, munkavállalóinak, illetve megrendelőinek ügyféladatait a lehető legmagasabb színvonalon, és a GDPR előírásainak megfelelően kezelje. E cél elérésére adatkezelőként és adatfeldolgozóként egyaránt törekszünk.

Adatvédelmi Tájékoztató

KAPCSOLAT

Székhely:
1102 Budapest, Halom utca 5.

Telefonszám:
+36 1 888 1440
+36 30 573 2452

E-mail cím:
info@technoprogress.hu