Bejelentkezés

Megoldások

A sok millió ember életvitelét megkönnyítő komplex termékek, megoldások fejlesztésével célunk a mindennapok biztonságosabbá és kényelmesebbé tétele. Nem egyszerűen okmányokat készítünk, vonalkódot gyártunk, vagy számlalevelet nyomtatunk, hanem biztonságos személyazonosítást, innovatív termékazonosítást és nagy tömegű adatlogisztikát kínálunk.

Okmány- és termékvédelem

Társaságunk Magyarország egyik legnagyobb okmánygyártója és megszemélyesítője. A biztonságos gyártást a legmagasabb nemzetközi minősítések garantálják.

Kártya

Több mint 500 millió kártya gyártási tapasztalatával állítunk elő Magyarországra és külföldre azonosító és fizetési kártyákat. Kontaktusos és kontaktus nélkül e-okmány és bankkártyák gyártása mellett, beléptető-, kereskedelmi- és városkártya megoldásokat is kínálunk.

Nyomtatvány

Üzleti nyomtatványok, számlák, értesítők gyártása bankok, biztosítók és közszolgáltatók számára. Speciális termékek, mint a szerencsejáték szelvények és választási nyomtatványok gyártása jellemzi nyomtatási képességünket.

Mobil

Az NFC technológia alkalmassá teszi a mobiltelefonokat arra, hogy azokat bankkártyaként, lojalitás kártyaként vagy akár közlekedési kártyaként használjuk. A Mobiltárca Szövetség tagjaként, TSM szolgáltatást kínálunk a magyarországi NFC alapú pilotokhoz.

Fizetési megoldások

Készpénz helyettesítő eszközöket, bankkártyákat, utalványokat, postai bélyegeket és mobiltelefonon alkalmazható fizetési megoldások széles szolgáltatását kínáljuk Magyarországon és a régió más orszábaiban.