Bejelentkezés

Törzsvásárlói kártyarendszerek

A vásárlókörének bővítésénél talán csak a vevők megtartása ró nehezebb feladatot egy-egy vállalatra. A hosszú távon is stabil vásárlói közösség kialakítása, a márkahűség erősítése és az érzelmi kötődés fokozása a lojalitás tudatos építésével érhető el.

Az ANY Biztonsági Nyomda komplex megoldást kínál a törzsvásárlói rendszerek megtervezéséhez, indításához és működtetéséhez. A teljes körű szolgáltatás magába foglalja a rendszer minden elemét az adat-felvételezési ívek nyomtatásától a vevői adatok elektronikus feldolgozásán és központi adatbázisba rendezésén át a plasztikkártya gyártásig és a hűségkártya postai kiküldéséig.

Törzsvásárlói rendszerünk további előnye, hogy egy “kulcsrakész” rendszerről van szó, azonnal lehet csatlakozni, nincs több milliós fejlesztési díj, csak a tényleges tranzakciók alapján számítunk fel díjat. Illetve partnerünk egy web-es felületen, maga tudja beállítani, változtatni a loyalty kedvezményeket, hosszadalmas újabb fejlesztés nélkül.

A rendszer működtetéséhez szükséges kártyaterminálokat (POS) is biztosíthatjuk, ezen eszközök költségeinek akár a tranzakciós díjba való beépítése mellett, ily módon is csökkentve az induláshoz szükséges terheket.

 

A törzsvásárlói rendszerek az értékesítési bevételek növelésén túl számos lehetőséget kínálnak. A rádiófrekvenciás kommunikációs technológia (NFC) segítségével a vásárló azonosíthatja magát, plusz információkhoz juthat egy-egy akcióval vagy termékkel kapcsolatban, vagy éppen a termékek azonosítói révén összeállíthatja saját bevásárlókosarát. Ezen komplex programok csökkentik a munkaerő-költséget, és új vásárlási élményt kínálnak az ügyfeleknek.