A Társaság a vizitdíjról szóló kormányrendelet megjelenésével egy időben kezdte el fejleszteni a vényfelírás munkafolyamatába illeszkedő, a vénynyomtatót és a hozzá tartozó eszközöket felhasználó, a háziorvosok és szakrendelők számára egyszerű megoldást kínáló termékét.

A praxisokban leginkább ismert cégek – a DeriCom, Infomix – által fejlesztett szoftverek legújabb frissítéssel már képesek kezelni a vizitdíj-elszámoló nyugtát, mivel fejlesztőik integrálták a megoldást rendszereikbe, így a szokásos munkafolyamatba épülve, minden egyéb többletmunka nélkül, az informatikai rendszerekből automatikusan megtörténhet a vizitdíj nyugták kiadása.

A munkafolyamat során a házi- vagy szakorvosnak, illetve asszisztensének a vény kinyomtatása előtt, illetve akár azt követően, csupán be kell helyezni a nyomtatóba a vénnyel megegyező szélességű nyomtatványt, és a rendszer egyetlen gombnyomással kinyomtatja a vizitdíjat igazoló két vagy három részes nyugtát. Beírás és hiba nélkül, jól olvashatóan megjelenik a nyomtatványon minden adat, amit egyébként minden más esetben külön kell beírni.

A megoldást február 15-e óta számos házi- és szakorvos használja, de ezt a módszert szeretnék alkalmazni a pásztói Margit Kórházban és nagyon sok olyan intézményben, ahol a vizitdíjat a kartonozóban kezelik.

További információ:
Kóródi Zoltán
korodi@any.hu
Telefon: (32) 460 477
Fax: (32) 460 311

Háziorvosi vizitdíj nyugtatömb
Kórházi vizitdíj nyugtatömb

Letöltések