A tőkepiacról szóló 2001. évi CXX törvény 54.§ (1) bekezdés, valamint 6. sz. melléklet 19. pontjának megfelelően, a részvényestől kapott tájékoztatás és felhatalmazás alapján a Társaság tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket az alábbiakról:

Gyergyák György az Állami Nyomda Igazgatóságának elnök-helyettese, a Társaság vezérigazgatója 2008. január 11-én az Állami Nyomda által kibocsátott 3.775 darab „B” sorozatú és 8.300 darab „C” sorozatú a Budapesti Értéktőzsdére nem bevezetett, szavazati jogot nem biztosító, osztalékelsőbbségi dolgozói részvényt értékesített egyenként 3.000 forintos áron. A tranzakciót követően Gyergyák György tulajdonában 2 darab „B” sorozatú és 20.770 darab „C” sorozatú osztalékelsőbbségi dolgozói részvény maradt. A részvényes tulajdonában lévő Budapesti Értéktőzsdére bevezetett „A” sorozatú részvények száma nem változott.

Vajda György az Állami Nyomda Felügyelő Bizottságának tagja 2008. január 11-én az Állami Nyomda által kibocsátott 1.510 darab „B” sorozatú és 7.370 darab „C” sorozatú a Budapesti Értéktőzsdére nem bevezetett, szavazati jogot nem biztosító, osztalékelsőbbségi dolgozói részvényt értékesített egyenként 3.000 forintos áron. A tranzakciót követően Vajda György tulajdonában nem maradt „B” és „C” sorozatú osztalékelsőbbségi részvény. A részvényes tulajdonában lévő Budapesti Értéktőzsdére bevezetett „A” sorozatú részvények száma nem változott.

Szatmári Huba az Állami Nyomda Műszaki és termelési vezérigazgató-helyettese 2008. január 11-én az Állami Nyomda által kibocsátott 8 darab „B” sorozatú és 2.610 darab „C” sorozatú a Budapesti Értéktőzsdére nem bevezetett, szavazati jogot nem biztosító, osztalékelsőbbségi dolgozói részvényt értékesített egyenként 3.000 forintos áron. A tranzakciót követően Szatmári Huba tulajdonában 747 darab „B” sorozatú és 1.870 darab „C” sorozatú osztalékelsőbbségi dolgozói részvény maradt. A részvényes tulajdonában lévő Budapesti Értéktőzsdére bevezetett „A” sorozatú részvények száma nem változott.

Zsámboki Gábor az Állami Nyomda Igazgatóságának tagja, a Társaság általános vezérigazgató-helyettese 2008. január 11-én az Állami Nyomda által kibocsátott 5.262 darab „B” sorozatú és 8.440 darab „C” sorozatú a Budapesti Értéktőzsdére nem bevezetett, szavazati jogot nem biztosító, osztalékelsőbbségi dolgozói részvényt vásárolt egyenként 3.000 forintos áron. A tranzakciót követően Zsámboki Gábor 6.017 darab „B” sorozatú és 10.920 darab „C” sorozatú osztalékelsőbbségi dolgozói részvénnyel rendelkezik. A részvényes tulajdonában lévő Budapesti Értéktőzsdére bevezetett „A” sorozatú részvények száma nem változott.

Állami Nyomda Nyrt.

Letöltések