Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. (korábbi nevén Állami Nyomda) az idei évben is elnyerte a MagyarBrands megtisztelő címet.

A MagyarBrands program olyan magyar vonatkozású márkákat díjaz immáron negyedik éve, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői hazánkban és határainkon kívül is. A díj odaítélésében szerepet játszott az is, hogy az elmúlt évben számos szakmai elismerésben részesült a Társaság. Több kolléga kapott Hess András díjat, számos, a Nyomda által gyártott biztonsági termék nyert kiemelkedő díjat a Pro Typographia versenyen. Továbbá „Az év legszebb bélyege” kivitelezői vándordíjjal jutalmazták a Nyomda által gyártott különleges alkalmi bélyegblokkot is, valamint 2012-ben a Társaságot ismét „Az Év Zöld Nyomdájának” választották.

„Számos elismerés és nemzetközi minősítés mellett erre a díjra azért vagyunk különösen büszkék, mert a cég szinte valamennyi erőfeszítését figyelembe veszi. A díj egy olyan üzleti márkát, az ANY Biztonsági Nyomdát értékeli, amely tevékenysége során a mindennapokban használt termékeket a lehető legnagyobb biztonsági színvonalon nyújtja az embereknek, legyen az üzleti nyomtatvány, személyi igazolvány, bankkártya vagy mobilfizetés.” – kommentálta Zsámboki Gábor vezérigazgató.

mbrands

 

ANY Biztonsági Nyomda Nyrt.
korábbi nevén Állami Nyomda

Letöltések