830 millió Ft értékű biztonsági nyomtatvány gyártására nyert megbízást az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt.. 2016-ig továbbra is a Társaság szállítja a Sodexo étkezési utalványait Németországtól Bulgáriáig.

Az elmúlt két évhez hasonlóan a franciaországi központú Sodexo Pass International-nél elnyert megbízások értelmében 2016-ig az ANY Biztonsági Nyomda gyártja az étkezési utalványokat. Az újabb megállapodás értelmében a Nyomda Németországba, Ausztriába, Csehországba, Szlovákiába, Lengyelországba, Bulgáriába és Magyarországra mintegy nettó 830 millió Ft értékben szállítja a számos biztonsági elemmel ellátott nyomtatványokat.

ANY Biztonsági Nyomda Nyrt.

 

Bővebben a Társaságról

Az 1851-ben alapított ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. – korábbi nevén Állami Nyomda – Magyarország egyik legnagyobb, a CEE régió vezető biztonsági nyomdája. A Társaság komplex megoldásokat kínál az okmánybiztonsági termékek, a műanyagkártya- és a nagytömegű nyomtatványgyártás- és megszemélyesítés területén. A vállalkozás Magyarország egyik legnagyobb okmánygyártója és megszemélyesítője, de a Társaság számos hazai és nemzetközi bank számára készít Mastercard és VISA bankkártyákat is. A cégcsoport magyarországi anyavállalatán kívül, román és bolgár közös vezetésű vállalatai is készítenek megszemélyesített üzleti nyomtatványokat, számlákat, értesítőket bankok, biztosítók és közszolgáltatók számára. Az okmánybiztonságra és az NFC alapú mobiltechnológiára fókuszáló fejlesztései révén a Nyomda olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújt, mint az e-okmányok vagy a nemzetközi standardoknak is megfelelő NFC alapú mobilfizetési megoldások. A Társaság Prémium kategóriás részvényeit a Budapesti Értéktőzsdén 2005 óta jegyzik.