Egy évre szóló szerződést írt alá az Állami Nyomda Nyrt. vezette konzorcium a Vám- és Pénzügyőrséggel adó- és zárjegyek gyártására.

2011. január 1. és december 31. között továbbra is az Állami Nyomda Nyrt. és Pénzjegynyomda Zrt. konzorciuma gyártja az adó- és zárjegyeket. A megbízás elnyerése elsősorban a Nyomda nemzetközi szintű szakmai tapasztalatának és az elmúlt másfél évtizedben a hamisítások visszaszorítása érdekében legyártott több milliárd biztonsági terméknek köszönhető. A Társaság minősítései és szakértelme, illetve az elmúlt évek milliárdos fejlesztései garanciát jelentenek a magas szintű biztonságra. A Vám- és Pénzügyőrséggel kötött szerződés becsült értéke nettó 1,81 milliárd Ft.


A Nyomda az elmúlt évtizedben mindent megtett, hogy a nemzetközi standardoknak megfelelő, a lehető legmagasabb biztonsági szintű termékeket és szolgáltatásokat nyújtsa megrendelőinek. Ennek a szakmai fejlődésnek egy állomása volt a nemrég elnyert High Security Printer bizonyítvány, amely eljárás során többek között a biztonsági nyomtatványok gyártási színvonalát is vizsgálta a nemzetközi minősítő szervezet. Jelen szerződés, illetve hogy konzorciumunk immár tizenöt éve szállítja a jövedéki adó befizetését igazoló termékeket, bizonyítja fejlesztési stratégiánk helyességét.” – mondta Zsámboki Gábor, az Állami Nyomda vezérigazgatója.


Állami Nyomda Nyrt.

Letöltések