A cégcsoport stabil és hatékony működését növekvő árbevétel, EBITDA és nettó eredmény jellemzi. Az ANY exportárbevétele 1 milliárd Ft-tal, 15%-os növekedést ért el az év első kilenc hónapjában, amely 41%-át adta a teljes bevételnek.

Az ANY Biztonsági Nyomda 2017 első kilenc hónapjában 18,6 milliárd Ft-os árbevételt ért el, amely 1%-kal magasabb az előző év azonos időszakához képest. Az export 15%-os növekedés mellett, 7,6 milliárd Ft-ot tett ki, amely 41%-a az ANY Csoport forgalmának. Az EBITDA 3%-kal növekedett, 61 millió Ft-tal több volt az előző időszak korrigált eredményéhez képest. A nettó eredmény 852 millió Ft, 10 millió Ft-tal nagyobb az előző évinél. Az EBITDA margin továbbra is 12%-os. 

„Az előrejelzések alapján, újabb rekord árbevétellel zárja az évet a Nyomda, az árbevétel várhatóan meghaladja a 25 milliárd Ft-ot. A növekedés többek között a dinamikusan emelkedő export árbevételének köszönhető, amely ebben az évben meghaladja a stratégiai célként kitűzött 40%-ot. A Nyomda stabil működését úgy tudja biztosítani, hogy aktívan használja ki az informatikai innovációkat és tovább folytatja kutatás-fejlesztési tevékenységét az okmánybiztonsági termékeknél azért, hogy megőrizze versenyelőnyét.” – fűzte hozzá a Társaság jelentéséhez Zsámboki Gábor, az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. vezérigazgatója.

ANY Biztonsági Nyomda Nyrt.