2008. július 1-től Tóth Zoltán tölti be az Állami Nyomda Nyrt. termelési és műszaki vezérigazgató-helyettesi posztját. Az új vezető elsődleges feladata a műszaki, beruházási, termelési és fejlesztési területek irányítása, felügyelete. A több évtizedes biztonsági nyomdaipari tapasztalattal rendelkező, újonnan kinevezett vezérigazgató-helyettes, a visszavonuló Szatmári Hubát váltja.

A gépészmérnöki és mérnök-közgazdász végzettséggel rendelkező Tóth Zoltán két évtizedes biztonsági nyomdaipari tapasztalattal rendelkezik. 1986 és 2008 között először, mint fejlesztő mérnök, később, mint műszaki-termelési igazgató dolgozott a Pénzjegynyomdánál. Ezt követően egy informatikai fejlesztő cégnél helyezkedett el, ahol speciális kártyaprojekt elindításában vett részt.
Az elmúlt tizennégy évben vezetőként tapasztalatokat szerzett a biztonsági nyomdaipar speciális informatikai, műszaki és fejlesztési feladatai irányításában, valamint az iparághoz kapcsolódó szabványok, auditok felügyeletében. Tóth Zoltán vezérigazgató-helyettes jelenleg nem rendelkezik Állami Nyomda részvényekkel.

„Egy olyan, állandóan fejlődő iparágban, mint a biztonsági nyomdaipar, embert próbáló pozíció a gyártást érintő fejlesztéseket is felügyelő termelési és műszaki vezérigazgató-helyettesi poszt. Szatmári Huba kiválóan látta el ezt a feladatot, és oroszlánrészt vállalt a Társaság fejlődésében. Örülünk, hogy visszavonulását követően a még futó projektekben, illetve a közeljövő fejlesztéseiben, mint szakmai tanácsadó továbbra is számíthatunk rá. Ugyanakkor hisszük, hogy Tóth Zoltánnal, sikerrel tudjuk továbbvinni a műszaki-termelési fejlesztéseket.”mondta Zsámboki Gábor, az Állami Nyomda vezérigazgatója.

Állami Nyomda Nyrt.

Letöltések