Bejelentkezés

Kézi ellenőrző eszközök

 HORUS

A mobil készülékek ellenőrzési lehetőségei megközelítik az asztali gépek tudását, ezért a legkülönbözőbb felhasználói körök részéről tarthatnak érdeklődésre számot. Négyféle, különböző funkciókkal gyártott Horus berendezés akár övre is csatolható. Jellemző tulajdonságaik közül a 10x nagyítást, mono-, bi-, és trifluoreszcens festékek ellenőrzésére szolgáló UV lámpát és anti-Stokes hatás vizsgálatához szükséges infravörös diódát emeljük ki.

A Horus kézi készülékek segítségével terepen is hatékonyan ellenőrizhetők a különböző okmányok biztonsági elemei, valamint könnyebben kiszűrhetők a hamisítványok.

 

 

 

 

 

RADIR

A RADIR speciális jelölő anyag kimutatására szolgáló, akkumulátoros táplálású kézi mérőeszköz. A készülék infravörös fénnyel gerjesztett anyagok fény válaszát méri és értékeli. A készülék alkalmas különféle hordozókba – például papír, szövet, műanyag, szilárd vagy folyékony festék, stb. – kevert jelölő anyag kimutatására. A készülék egy adott érzékenységgel rendelkezik, így a jelölő anyag észlelhetőségét illetve az észlelési távolságot a jelölő anyag mennyisége befolyásolja. Alkalmas koncentrációnál a készülék képes áteresztő anyagokon (például üveg, átlátszó műanyag, stb.) keresztül is megbízhatóan detektálni a jelölő anyag jelenlétét.