Bejelentkezés

Okmánybiztonsági ellenőrző eszközök és rendszerek

TrueFace – Képellenőrzés magas fokon

A matematikai alapokra épülő fénykép-biztosítási megoldás nemcsak az okmánygyártók számára kínál magas szintű védelmet, hanem a különböző fénykép-hamisítási eljárásoknak is hadat üzen.

VerifIR

Ellenőrzési folyamat IR fluoreszcenciával a magas biztonsági igényű dokumentumok számára. A szabadalmaztatás alatt álló rendszer a másodfokú biztonsági eszközök (pl. fluoreszcens biztonsági ofszet festékek) egyszerű ellenőrizhetőségét kombinálja a laboratóriumi szintű eszközök biztonságával.

Kézi ellenőrző eszközök

A mobil készülékek ellenőrzési lehetőségei megközelítik az asztali gépek tudását, ezért a legkülönbözőbb felhasználói körök részéről tarthatnak érdeklődésre számot.

HORUS termékcsalád

A különböző funkciókkal gyártott négyféle Horus berendezés akár övre is csatolható. Jellemző tulajdonságaik közül a 10x nagyítást, mono-, bi-, és trifluoreszcens festékek ellenőrzésére szolgáló UV lámpát és anti-Stokes hatás vizsgálatához szükséges infravörös lézert emeljük ki.

RADIR

A RADIR speciális jelölő anyag kimutatására szolgáló, akkumulátoros táplálású kézi ellenőrző berendezés. A készülék infravörös fénnyel gerjesztett anyagok emisszióját méri és értékeli. A készülék alkalmas különféle hordozókba – például papír, szövet, műanyag, szilárd vagy folyékony festék – kevert jelölő anyag kimutatására.

Az adattartalom és a biztonsági elemek kombinált ellenőrzése

A Társaság ANY880 Combo néven olyan leolvasó berendezést fejlesztett ki, amely a vonalkód azonosítása előtt ellenőrzi az alapnyomat eredetiségét is.