Bejelentkezés

Kitöltőszerek

Asztali INKJET nyomtatók

Az ANY Biztonsági Nyomda Okmánybiztonsági Laboratóriuma több éve foglalkozik a normál kereskedelmi forgalomban is hozzáférhető irodai nyomtatókkal kompatibilis, de speciális biztonsági jelzőanyagot tartalmazó festékek kifejlesztésével és előállításával. Az ilyen típusú festékekkel üzemelő nyomtatók nagy előnye, hogy a printelt szövegnyomatok eredetisége, illetve a bennük utólagosan bárki által elkövetett tartalmi hamisítások ténye egyértelműen kimutatható. A termékcsalád alkalmazása elsősorban szerződések, bizonylatok, tanúsítványok, nyilatkozatok, helyszíni okmánykitöltések, igazolások elkészítésénél javasolt, mivel vitás esetekben nagymértékben megkönnyíti az így elkészített hivatalos dokumentumok eredetiségének gyors és egyértelmű szakértői megítélését. A termék ötvözi a kereskedelmi nyomtatók alacsony árfekvését és a speciáls printerek biztonságát.

A Társaságunknál működő Okmánybiztonsági Laboratórium által kifejlesztett speciális fluoreszcens festékek kiemelkedő intenzitásuknak és kiváló fényállóságuknak köszönhetően új szintre emelik az okmányok és dokumentumok biztonságát. A festékek gyártásához a legkorszerűbb technológiai eszközöket és eljárásokat használjuk, amelyek lehetővé teszik a nanométeres mérettartományba tartozó pigmentek előállítását, festékrendszerek kialakítását és azok ink-jet nyomtatókban történő alkalmazását.

 

Asztali LÉZER nyomtatók

Az ANY Biztonsági Nyomda decentralizált megszemélyesítéshez kínál teljeskörű gyártósort, ami speciális tonerrel ellátott lézer nyomtatóból és meleglamináló egységből áll. A speciális toner az adatok védelmét szolgálja, mint ahogy a laminálás is. A rendszer kitűnően alkalmazható papírszerű okmányoknál (pl. Neobond), amelyeket nem lehet más módon megszemélyesíteni. Az okmányok biztonságát a helyi kibocsátással lehet tovább növelni. A nyomatok könnyen ellenőrizhetőek UV lámpák és speciális eszközök segítségével. Minden írott szöveg látható marad, még ha a látható színét el is tüntették a szövegnek, vagy újraírták a papíron. Ez a termékkör részben kereskedelmi forgalomban elérhető eszközöket tartalmaz, így a költségszintje jóval alacsonyabb más biztonsági megszemélyesítő rendszerekéhez képest. A tonereket több típusú nyomtatóhoz tudjuk szállítani.

a hamisított nyomat normál fényben laikus számára megtévesztő lehet
a hamisított nyomat UV fény alatt azonnal leleplezhető
Biztonsági bélyegzőpárna festékek

Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. Magyarország egyik legnagyobb bélyegzőpárna-festék előállítója. Termékeink között több színes és színtelen kivitelben készülő, fluoreszcens adalékot tartalmazó biztonsági bélyegzőpárna-festék található, amelyekből egyedi megrendelés esetén, rövid határidőn belül vállaljuk a szállítást.

Vállaljuk vizes bázisú, papír nyomathordozókon alkalmazható, színtelen és színes, színezékes és pigmentes, egyedi biztonsági bélyegzőpárna-festékek kifejlesztését kézi bélyegzőkhöz és önfestékező bélyegző-készülékekhez egyaránt. Igény esetén lézergravírozott gumilappal ellátott, Trodat típusú bélyegzők szállítására is készek vagyunk. A biztonsági párnafestékeket és bélyegzőket magánszemélyek részére, továbbá meghatározott éves mennyiség alatt nem forgalmazzuk. A részletekért hívja kereskedőinket.