A vezető szakemberekből álló bizottság döntése alapján Business Superbrands díjat nyert az ANY Biztonsági Nyomda.

A díjat 1995-ben alapították az Egyesült Királyságban, mellyel a legkiválóbb fogyasztói márkákat díjazzák. A jelzést és egyben elismerést azok a vállalatok kapják, amelyek bizonyították a piacon sikerességüket, és hogy képesek termékeik jó minőségét fenntartani. Ma már a világ több mint 90 országában létezik a díj, mely a fogyasztókkal is megismerteti a legkiválóbb márkákákat és azokat, akik mögöttük állnak, hiszen minden évben kiválasztásra kerülnek az élenjáró cégek és kitűnő termékeik.

Azokat a társaságokat, amelyek nem a fogyasztókkal vannak közvetlen kapcsolatban, hanem vállalatközi kereskedelemmel foglalkoznak, a 2000-ben alapított Business Superbrands díjjal jutalmazzák. Magyarországon 2004 óta van jelen a Superbrands, 2007 óta pedig a Business Superbrands program.

Hogyan kerül kiválasztásra egy vállalat?

Alapvetően mind az üzleti, mind a fogyasztói szektorban ugyan azokból a lépésekből áll egy-egy márka kiválasztása. Értékelik a cégek eredményeit, valamint üzleti-pénzügyi megbízhatóságukat, stabilitásukat, elemzik a cég online és offline marketingtevékenységét. A kategóriákba sorolt, esélyes márkákból végül a Szakértői Testület választja ki a díjazottakat. Számít az adott márka tradíciója, hírneve, aktuális piaci szereplése, etikai megítélése, társadalmi felelősségvállalása, innovációs tevékenysége, és márkastratégiája.

Cégünk büszkén birtokolhatja a 2021-es Business Superbrands oklevelet, melyet mindezen értékek követéséért, világhírnevéért, valamint évtizedes – ha nem évszázados – tradíciójáért, megbízható és magas minőségű, folyamatosan fejlődő termékeiért vehetett át. A siker kulcsa az ANY csapata, a több mint 1000 szakértő és elhivatott munkatárs.