Az Állami Nyomda Felügyelő Bizottsága is jóváhagyta az Igazgatóság előterjesztését, miszerint a Társaság a 2009-es eredményt helyezze tartalékba. A részvényesek az április 30-i közgyűlésen dönthetnek a javaslatról.

2010. április 30-án, 14:00 órakor tartja rendes éves közgyűlését az Állami Nyomda Nyrt. A növekedés érdekében az Igazgatóság, a Felügyelő Bizottsággal összhangban az adózott eredmény felhasználására vonatkozóan, az eredmény tartalékolását javasolja a részvényeseknek. A Társaság a tervezett akvizíciók mellett, továbbra is nagy hangsúlyt kíván fektetni az organikus növekedésre, amely érdekében folytatja az elektronikus fizetéshez, a chipkártyákhoz, valamint a nanotechnológián alapuló termékekhez kapcsolódó fejlesztéseit.

„Azt javasoljuk a részvényeseknek, hogy a cégérték növelése érdekében a megtermelt eredményt forgassuk vissza a cégbe. Az akvizíciók mellett, az informatikai fejlesztések további erősítése is hozzájárul, hogy a Nyomda erős pozícióban legyen a válság után, mint a biztonsági nyomdaipar megkerülhetetlen európai szereplője” – mondta Zsámboki Gábor, az Állami Nyomda Nyrt. vezérigazgatója.

Állami Nyomda Nyrt.

Letöltések