Az Intergraf szervezésében az idei évben 25. alkalommal nyitja meg kapuit a nemzetközi biztonsági nyomdaipari szakkiállítás és konferencia, mely október 17-19-ig várja a látogatókat a franciaországi Bordeaux-ban.

Az Állami Nyomda okmánybiztonsági szakembereinek legújabb fejlesztése az UV vonalkód nyomtató és olvasó rendszer, amely segítségével a biztonsági nyomtatványokra rejtett, UV fényre reagáló, változtatható információkat lehet nyomtatni. Az új fejlesztést a kiállítás résztvevői az elsők között ismerhetik meg.

A Nyomda Okmánybiztonsági Laboratóriumában fejlesztették ki a „VerifIR” mobil, ellenőrző eszközt is, amely biztosítja, hogy a széles körben használt biztonsági nyomtatványok: bérletek, zárjegyek, igazoló okmányok ellenőrzése a felhasználás helyszínén is, azonnal megtörténhessen. Bemutatásra kerül a Nyomda „TrueFace” megoldása, amely az igazoló okmányok leggyakrabban előforduló hamisítási módját, a kép cseréjét hivatott megakadályozni. Az Állami Nyomda standjánál megismerhetik a Társaságunk kínálatában szereplő legkülönfélébb biztonsági rostok széles választékát is.

A kiállítás és konferencia ideje alatt sok szeretettel várjuk a H3 standon.

Letöltések