A Nyomda- és Papíripari Szövetség 2023-ban két kollégánknak, Pécsi István, pásztói üzemvezetőnek és Szántay Gergő, fejlesztési igazgatónak ítélte oda a hazai nyomdaipar egyik legnagyobb szakmai elismerését, a Hess András-díjat. A díjátadó ceremóniára 2023. május 26-án, pénteken a szövetség Tavaszi Gazdasági Konferencia és 53. közgyűlése keretén belül került sor.

Pécsi István 1987-ben szerzett üzemgépész-üzemmérnök diplomát a Nehézipari Műszaki Egyetemen. Betanított gépkezelőként kezdett Pásztón 1995-ben. Szorgalmának és a szakmai munkájának köszönhetően a pásztói gyáregységünk termelési vezetője lett. Hosszú évekig Budapesten tevékenykedett géptermi üzemvezetőként. Nap, mint nap ingázott Nógrád megyéből Pestre a munkatársakkal együtt. Jelenleg a nemrég újra induló pásztói gyáregységünk üzemvezetője. Nagy lelkesedéssel veti bele magát az új termékek előállításába, az új nyomdaipari megoldások meghonosításába, példátlan szorgalommal irányítja a termelést a megújított környezetünkben régi-új csapatával. Kiemelkedő szakmai érdeklődés, igényesség és a Társaságunkhoz mélyen kötődő lojalitás jellemzi, ott végez értékteremtő munkát, ahol éppen szükség van rá. Nagycsaládban él, hat gyermeket nevelt fel, mára négy unokája társaságát is élvezheti, jelenleg úton van az ötödik pici. Méltán lehet büszke összetartó családjára, szabadidejében szívesen kirándul velük.

Szántay Gergő könnyűipari mérnökként 2002-ben végzett csomagolástechnológus szakirányon. 2005 óta tagja az ANY csapatának. Először a minőségirányítási területen tevékenykedett, mint minőségügyi és környezetvédelmi munkatárs, később a termelésirányításon töltött be vezetői szerepet. 2016. július 1-től fejlesztési vezető. 2017. február 1-től fejlesztési igazgatóként, egy kiváló és kreatív szakmai csapatot irányít. Termelési folyamatokat és gyártási megoldásokat alkot, új technológiákat vezet be, innovatív termékek kerülnek ki kezei közül, folyamatosan megújuló alapanyagok bevezetésében vállal komoly és felelősségteljes szerepet. A lételeme a fejlődés. Minden munkatársat személyesen ismer, otthonosan mozog az üzemekben és a tárgyalótermekben egyaránt. A személyi anyagának felvételi engedélyén őrizzük róla ezt a feljegyzést: „Sok hasonló fiatalra van szükség!” Két kamasz leánygyermek édesapja, kiváló közösségépítő személyiség, két keréken előszeretettel közlekedő sportember.

További sikeres éveket kívánva, szívből gratulál a Nyomda csapata!