Az Állami Nyomda vezette konzorciumkét évre szóló szerződést írt alá a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal adó- és zárjegyek gyártására.

Az Állami Nyomda Nyrt. és a Pénzjegynyomda Zrt. konzorciuma nyerte az adó- és zárjegyek 2012-2013. közötti gyártására vonatkozó, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Hivatala által lefolytatott eljárást. A 2011. december 19-én megkötött szerződés nettó értéke évi mintegy 1,8 milliárd Ft. A 2012. január 1. és 2013. december 31. közötti időszakban az Állami Nyomda által vezetett konzorcium több százmillió zár-, és adójegyet szállít le, amely mennyisége a Megrendelői igényeknek megfelelően -35%/+25% között változhat.

„Immár tizenhat éve gyártjuk a zár- és adójegyeket. A jövedéki adó befizetését igazoló, különleges biztonsági megoldásokat tartalmazó termékek révén jelentősen csökkent a költségvetést megkárosító visszaélések száma. Több évtizedes tapasztalatunk mellett, nemzetközi minősítéseink és a hamisítások visszaszorítása érdekében tett fejlesztéseink is garanciát jelentenek a magas szintű biztonságra.” – mondta Zsámboki Gábor, az Állami Nyomda vezérigazgatója.

Állami Nyomda Nyrt.

Letöltések