…ugyanis három kiállítással indítottuk a nyarat szerte a nagyvilágban. Az első, vagyis az Identity Week június 11-13. között került megrendezésre Londonban. Az ANY-t egy 7 fős csapat képviselte a szigetország fővárosában.

Június közepén újra Afrika volt a célpont, hiszen június 18-tól 20-ig Johannesburg adott otthont az ID4Africa immár ötödszörre megrendezésre kerülő éves találkozójának. Afrika legnagyobb személyazonosítással és okmánybiztonsággal foglalkozó kiállításán társaságunkat Balla László, általános vezérigazgató-helyettes képviselte az ARH-val közös standon. Az ARH munkatársai olyan okmányolvasó, ellenőrző készülékeket, rendszereket fejlesztenek és gyártanak, amikkel az általunk készített okmányok ellenőrizhetővé válnak. Tevékenységünk jól kiegészíti egymást, így célzottan tudtunk megoldásokat ajánlani az érdeklődők számára.

Végül június 25-28-ig várta a látogatókat a 15. ICAO TRIP Szimpózium és Kiállítás Montrealban. Az eseményen az egyes országok döntéshozói és a világszínvonalú úti okmányokat, valamint az ezekhez kapcsolódó ellenőrző rendszereket beszállító cégek találkoztak, melyek között évek óta Nyomdánk is kiállítóként szerepel. Idén Jenei Brigitta, nemzetközi kereskedelmi vezető mutatta be mintatermékeinket a saját standunkon.