A Magyar Nyomda- és Papíripari Szakmai Szövetség 2014-ban Jármai Miklósnak, az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. formakészítési üzemvezetőjének ítélte oda az egyik legnagyobb hazai szakmai elismerést, a Hess András díjat.

A nyomdaipar egyik legmagasabb elismerését kapta Jármai Miklós, az ANY Biztonsági Nyomda formakészítési üzemvezetője. A Hess András díj lelkiismeretes és kiemelkedő szakmai munkájának eredménye. Munkáját a Társaság biztonsági termékeinek magas szintű tipográfiai igényessége, valamint az Általa irányított szervezet kiemelkedő szakmai felkészültsége jellemzi. A Társaság termékkörének egyedisége mindennapi kihívást jelent a formakészítéssel foglalkozók számára, magas szaktudást igényel a munkatársaktól és vezetőjüktől egyaránt. Ötvözniük kell a szakma alapkövetelményeit a biztonsági elvárásokkal, a gazdaságossági kritériumokkal, és a precizitással.

Jármai Miklós tipográfiai tudása, kifinomult stílusa, művészi vénája, és szakmai alázata garancia a termékek minőségére. A rangos versenyeken elnyert díjak, valamint a Társaság arculatának tartós lenyomata is áldozatos munkájának köszönhető.

További sikeres éveket kívánva, szívből gratulálunk!

Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. vezetése és munkatársai