A Magyar Nyomda- és Papíripari Szakmai Szövetség 2018-ban az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. munkatársának, Kerekes Annának ítélte oda az egyik legnagyobb hazai szakmai elismerést.

Anna az Állami Nyomdában 1997. május 5-én kezdett dolgozni fejlesztési és piackutató munkatársként, később Értékcikk és Color Press üzletág vezetőként tevékenykedett, 2000 júniusától vezeti a tender irodát.

Társaságunknál jól kamatoztatta korábban megszerzett nyomdaipari, üzemvezetői tapasztalatait, belekóstolt a minőségirányítás feladataiba, a kalkulációkészítésbe, később pedig tovább szélesítette szaktudását a tenderkészítés területén. A pályázati anyagok összeállításához naprakész tudással rendelkezik a közbeszerzési eljárásokról, a nyomdaiparról, és azon belül a biztonsági nyomtatás speciális technológiáiról. Sokan vehetnek róla példát fegyelméről, szakmai tudásáról, igényességéről, valamint a kudarcban és sikerekben való osztozási képességéről.

Szabadidejében férjével együtt gondozza a bácsalmási kékfestő műhely családi örökségét, ahogyan mondani szokás, őt is örökre megszédítette a nyomda és a festék illata.

További sikeres éveket kívánva, szívből gratulálunk Annának!