A Magyar Nyomda- és Papíripari Szakmai Szövetség 2013-ban Konkolicsné Lukács Ágnesnek, az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. minőségirányítási és környezetvédelmi vezetőjének ítélte oda az egyik legnagyobb hazai szakmai elismerést, a Hess András díjat.

Konkolicsné Lukács Ágnes 1998 óta Társaságunk munkatársa; az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. integrált minőségirányítási és környezetközpontú rendszereit professzionálisan működteti. A jogszabályi, szervezeti és technológiai változások követése, az irányítási rendszerek folyamatos fejlesztése, minősítéseink állandó megújítása komoly kihívást jelentenek az egyre növekvő volumenű termelés mellett.

A Társaságnak mára évente 10-11 auditon kell helyt állnia a minősítéseink folyamatos megújítása érdekében; Ágnes ebben is kimagasló szerepet tölt be. Áldozatos és környezettudatos munkájának köszönhetően az elmúlt években két alkalommal is elnyertük az Év Zöld Nyomdája címet.

Sok fiatal munkavállaló szerez magabiztos rutint mellette, szívesen adja át tapasztalatait másoknak a minőségi munka és a nyomdaipar népszerűsítése érdekében is.

További sikeres éveket kívánva szívből gratulálunk!

Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. vezetése és munkatársai

Letöltések