MLA Magyar Nyomda- és Papíripari Szakmai Szövetség 2015-ben Mikk Lajosnak, az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. leporelló üzem vezetőjének ítélte oda az egyik legnagyobb hazai szakmai elismerést, a Hess András díjat.

Lajos magasnyomó gépmesterként végzett, hivatását az Egyetemi Nyomdában kezdte gyakorolni, majd társaságunknál kezdett dolgozni és kisebb megszakítással, immár 45 éve, tagja a „csapatunknak”.

Kiemelkedő szakmai igényesség jellemzi munkáját, amely garancia Társaságunk biztonsági nyomdatermékeinek minőségi előállítására. Lajos olyan géptermi üzemvezető, aki az általa irányított szervezet munkáját gyakorlati mesterként űzi, így jól ismeri a nyomtatás kihívásait. Az üzem és a munkatársak fejlődését oktatói vénájával segíti, hozzáállása a szakmához, a nyomdaiparhoz példaértékű. Eddigi életútja során számos pályakezdő gépmester vált keze alatt rutinos nyomdásszá, a technológia fejlődésével saját tudását is folyamatosan képzi.

Szabadidejét a családdal tölti, és szívesen készíti el nagy gondossággal remekművét, „Lajos bácsi” méltán híres birs pálinkáját.

További sikeres éveket kívánva szívből gratulálunk!

Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. vezetése és munkatársai

Letöltések