„Idén nyáron a Nyomdászokért Alapítvány táborában nyaralhattam Balatonföldváron. Színes programokkal tették hangulatossá a szervezők a hetet. Sok játék, fürdés, hajókirándulás Tihanyba, túrák, napi fagyizás volt. Nagyon kedvesek voltak hozzánk a kísérő tanárnők (Noémi néni, Zsuzsa néni, Erika néni). A csoporttal nagyon gyorsan összemelegedtünk, minden pillanatot élveztem. Köszönöm, hogy részt vehettem, és örömmel mennék jövőre is. :)”

                                                                                                                                                                                                                                                                       Selmeci Hanna

                                                                                              Molnár Hanna

Mindkét Hanna összefoglalója nagyszerűen adja át azt az élményt, amit a nyomdászcsaládok gyermekeinek üdültetése jelent immár több évtizede. A Nyomdászokért Alapítvány idén is sikeresen zárta hagyományos gyermektáborát, amely keretében 20 főből álló csoport pihenhetett Balatonföldváron, július közepén.
Tihanyi hajókirándulás, naplementék, közös fürdőzések, nagy séták és mindennapos fagyizások színesítették a napi programokat, ahol a fiatalok kellemes és biztonságos időtöltését szakképzett pedagógusok segítették.
Az egy hét során jó barátságok születtek, a gyerekek örök emlékeket szereztek, hiszen volt olyan is, aki most járt először a magyar tengernél.
Remélhetőleg a jövőben még több nyomdászgyermek részese lehet ennek a kalandnak!