Annak érdekében, hogy a Társaság még több információval szolgálja ki partnereit és minden érdeklődőt, elindult a társaság blogja, illetve a Nyomdával kapcsolatos történések a Facebook-on és a Twitteren is elérhetővé váltak.

Az Állami Nyomda évek óta az egyik legtranszparensebben működő tőzsdei cég Magyarországon. Annak érdekében, hogy ezt az átlátható működést tovább erősítsük elindította a Társaság saját blogját, ahol az érdeklődők pontos és naprakész képet kaphatnak arról, hogy milyen területeken fejleszt a Nyomda, milyen trendek találhatóak meg az iparágban, hogyan próbálja alakítani a biztonsági nyomdaipari tendenciákat a régióban, és hogy mi a véleménye egy-egy, a céget érintő ügyről. A blog indításának nem titkolt célja az is, hogy a Társaságot követő érdeklődők valós képet kapjanak a Nyomdában zajló üzletfejlesztési, kutatási és gazdasági folyamatokról.
Ezzel párhuzamosan az Állami Nyomdát érintő események, a Társaság véleménye egy-egy, az iparágat befolyásoló történésről és a legfontosabb hírek, sajtóanyagok elérhetőek mind a Facebook-on, mind pedig a Twitter-en.

Letöltések