Az eIDAS egy olyan európai elektronikus azonosítási szolgáltatásokra vonatkozó szabályozás, amely többek között meghatározza az elektronikus aláírás és az elektronikus időbélyegző használatának szabályait. A követelményeket teljesítő vállalatok a megszerzett tanúsítvány birtokában az egész Unión belül elfogadott módon tudják garantálni, hogy a szolgáltatás keretében az általuk kibocsátott elektronikus hitelesítés eredeti.

Romániai leányvállalatunk, a Zipper Services ezek közül a Qualified Time Stamp, azaz a minősített időbélyegző tanúsítványt szerezte meg, melynek köszönhetően a kiállított dokumentumok keltezési ideje hitelesen igazolható, szavatolható, hogy a dokumentum az adott időpontban létezett.

A Zipper Services portfóliójának bővítésével még szélesebb körűen tudja kielégíteni a partnerek igényeit. A fejlesztéseket tovább folytatják, a cél további hitelesítési tanúsítványok megszerzése, hogy a dokumentumkezelési és archiválási szolgáltatásokat még több hozzáadott értékkel kínálják régi és új ügyfeleik számára.