A négyévente megrendezésre kerülő drupa szakvásár a papír-és nyomdaipari szakma egyik legnagyobb eseményének számít.

Az Állami Nyomda Nyrt. a hazai és közép-kelet-európai biztonsági nyomdaipar egyik meghatározó szereplőjeként részt vesz a drupa 2012 szakkiállításon, ahol elsősorban saját fejlesztésű okmánybiztonsági megoldásait mutatja be a látogatóknak.

A Nyomda Okmánybiztonsági Laboratóriumában fejlesztették ki a „VerifIR” mobil, ellenőrző eszközt, amely biztosítja, hogy a széles körben használt biztonsági nyomtatványok: bérletek, zárjegyek, igazoló okmányok ellenőrzése a felhasználás helyszínén is, azonnal megtörténhessen. Bemutatásra kerül a Nyomda „TrueFace” megoldása, amely az igazoló okmányok leggyakrabban előforduló hamisítási módját, a kép cseréjét hivatott megakadályozni. Kiállítunk továbbá egy speciális festékeket is felhasználó asztali okmánykitöltő nyomtatót, amely jelentősen hozzájárul az okmányhamisítások megelőzéséhez és a hamisított termékek visszaszorításához úgy, hogy azok megszemélyesítése irodai körülmények között történhet.

A szakvásár ideje alatt 2012. május 3-16-ig minden nap délután 14:00-kor élő show-val várjuk az érdeklődőket a 10B40 standnál (Hall 10/2289002).

Kérjük, jelentkezzen munkatársainknál az info@any.hue-mail címen, hogy bemutathassuk Önnek az Állami Nyomda Nyrt. termékeinek és szolgáltatásainak széles körét.

Állami Nyomda Nyrt.

Letöltések