A Nemzeti Választási Iroda keretszerződést írt alá az ANY Biztonsági Nyomdával az országgyűlési, az európai parlamenti, a helyi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati képviselők választásának nyomdai munkálataira és a szállításra vonatkozóan. Az ANY Biztonsági Nyomda alvállalkozója a Pénzjegynyomda. A szerződés keretösszege nettó 2,3 milliárd forint. 

A nyomda több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a választási nyomtatványok és a hozzá tartozó biztonsági és logisztikai feladatok teljes körű ellátásában. Nemcsak az elmúlt negyedszázadban, hanem korábban is a cég (korábbi nevén Állami Nyomda) látta el ezt a megtisztelő és felelősségteljes feladatot. A társaság tevékenységét a legmagasabb szintű nemzetközi minősítések jellemzik és referenciái kiterjednek más országok választási nyomtatványainak elkészítésére is. 

Az ANY biztosítja mind a hazai szavazókörökben, mind a külképviseleteken a hamisítás elleni biztonsági védelemmel ellátott nyomtatványok gyártását és szállítását. Szintén a nyomda feladata a szavazáshoz szükséges egyéb nyomdai szolgáltatások biztosítása. A választások jogszabályi környezete, a hazai választási rendszer teljes mértékben megújult, amely a korábbiakhoz képest számos új feladat határoz meg. Ilyen például a levélben szavazáshoz szükséges anyagok biztosítása vagy a látássérülteknek a Braille írásos értesítő és szavazósablon elkészítése. 

„A határidők rendkívül szorosak, ám a korábbi tapasztalataink és munkatársaink szakértelme biztosítja, hogy maradéktalanul eleget tehessünk a következő időszak e kimagaslóan fontos megbízásának.” – szögezte le Zsámboki Gábor az ANY Biztonsági Nyomda vezérigazgatója.

ANY Biztonsági Nyomda Nyrt.

korábbi nevén Állami Nyomda Nyrt.