Jelen dokumentum a PSZÁF által jóváhagyott hirdetés, melyet az Állami Nyomda Nyrt. (Társaság) jelentetett meg, a Társaság a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény szerinti, a Budapesti Értéktőzsdére tervezett magyarországi tőzsdei bevezetésével összefüggő tájékoztatásként. Jelen dokumentum nem minősül tájékoztatónak a hirdetésben szereplő részvények vonatkozásában, ezért tartózkodjanak a jelen hirdetésre alapított bármilyen ajánlattételtől. A tájékoztató az erre vonatkozó társasági döntéstől függően a Társaság honlapján ( www.allaminyomda.hu ) kerül közzétételre.

Az Állami Nyomda Nyrt. sajtóközleménye

Az Állami Nyomda Nyrt. (Társaság) a mai napon bejelenti, hogy a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) jóváhagyta a Társaság által kibocsátott törzsrészvények Budapesti Értéktőzsdére (BÉT) történő bevezetésére vonatkozó tájékoztató közzétételét. A tőkepiacról szóló CXX tv. alapján a PSZÁF által jóváhagyott tájékoztató tizenkét hónapig érvényes.

Az Állami Nyomda Nyrt. törzsrészvényeinek tervezett tőzsdei bevezetésére vonatkozó tájékoztató közzétételének pontos időpontjáról a Társaság a megfelelő időben tájékoztatni fogja a nyilvánosságot.

További információk:
Hegyi Gábor, Capital Communications Kft. Tel: 06 1 266 0199
Csák Zita, Capital Communications Kft. Tel: 06 1 266 0199

A sajtóközlemény és háttérinformációk a Kapcsolódó anyagok címszó alatt elérhető.

Letöltések