Sztaricskai Tamás 2007. augusztus 1-től az Állam Nyomda Nyrt. kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettesi pozícióját tölti be. Feladatai közé tartozik az Állami Nyomda regionális tevékenységének fejlesztése, és a hazai kereskedelem és marketing irányítása. Az Állami Nyomda Sztaricskai Tamás multinacionális cégeknél szerzett szakmai tapasztalatit kívánja kamatoztatni az Állami Nyomda csoport regionális növekedési stratégiájának megvalósításában.

Az MBA végzettségű szakember legutóbb saját üzletviteli tanácsadásra szakosodott vállalkozását, vezette. Ezt megelőzően regionális értékesítési és marketing vezetőként szerzett tapasztalatokat Bécsben a Raiffeisen International Bank-Holding AG-nél 2003 és 2006 között. A Vodafone Magyaroszági leányvállalatánál, mint executive director 1999 és 2003 között a mobilszolgáltató PR és marketing kommunikációs feladatainak irányításáért és kiskereskedelmi értékesítésének támogatásá-ért felelt. Szakmai munkájának eredményeként a Vodafone magyarországi bevezető kampányáért Arany Oroszlán díjat vehetett át a Cannes-i nemzetközi reklámfesztiválon, továbbá a szolgáltató reklámkampányainak menedzselésért platina, arany és bronz EFFIE díjakban részesült 2002-ben.
A három nyelven – angolul, németül és oroszul – beszélő szakember az Ohio-i Case Western Reserve University, Weather School of Management posztgraduális képzésén szerzett nemzetközi marketing MBA diplomát. Ezen túl szintén az Amerikai Egyesült Államokban folytatott üzleti és gazdasági tanulmányokat, valamint rendelkezik további két diplomával is.
Sztaricskai Tamás birtokában jelenleg nincsenek Állami Nyomda részvények.

Állami Nyomda Nyrt.

További információ:
Zsámboki Gábor általános vezérigazgató-helyettes Telefon: 431 1222

Letöltések