Az Állami Nyomda második alkalommal nyerte el az Év Zöld Nyomdája címet. Az ünnepélyes díjátadóra 2012. október 29-én került sor az Óbudai Egyetemen.

Az Állami Nyomda vezetőségének a környezetvédelem iránti elhivatottságát bizonyítja, hogy a Társaság korábban Környezetvédelmi politikájában, 2010-től Integrált irányítási politikája részeként határozta meg és tette nyilvánossá a környezettudatos működés fenntartásával és fejlesztésével kapcsolatos elkötelezettségét. Társaságunk 2001 óta folyamatosan az ISO 14001 szabvány szerinti környezetirányítási rendszerrel rendelkezik, és beszállítói közül azokat a cégeket részesíti előnyben, amelyek az elvárt minőségű termékek biztosítása mellett igazolni tudják környezetvédelem iránti elkötelezettségüket. 

Társaságunk – környezetvédelmi utasításokkal, belső oktatások keretében – kiemelt figyelmet fordít az alkalmazottak környezettudatos szemléletének alakítására. Környezetvédelmi intézkedéseink sora: nyomtató konszolidáció, környezetszennyezés megelőzése, környezeti hatások csökkentése, erőforrásokkal való takarékosság, környezetbarát termékek alkalmazása, veszélyes anyagok mennyiségének és környezeti hatásainak csökkentése, hulladék csökkentése és újrahasznosítása és további hasonló terveink igazolják, hogy cégünk nem csak logójában zöld. 

Állami Nyomda Nyrt.

Letöltések