A mai napon 50 millió Ft-os alaptőkével bejegyzésre került az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. leányvállalatának, a Specimen Zrt-nek 100%-os tulajdonában álló ANYpay Fizetési Megoldások Zrt.

A Nyomda csoport hosszú távú növekedése érdekében részt kíván venni a papír, kártya és mobil alapú termékei által biztosított fizetési folyamatokban, ennek a szervezeti feltételeit alakítja ki az új társasággal.

„A Társaság termékportfóliójában számos olyan termék van – az étkezési jegytől, a készpénz-átutalási megbízáson át, a bankkártyákig, – amely segítségével nap mint nap biztonságosan fizethetünk. A fizetési folyamathoz a Nyomda a jövőben nem csak egyszerű papír, kártya és mobil alapú termékeket kíván készíteni, hanem innovatív megoldásokkal részt kíván venni a fizetési folyamatok kényelmesebbé és biztonságosabbá tételében is. A cégalapítás ennek a folyamatnak fontos lépése. Ezáltal teremtődnek meg a szervezeti és jogi feltételek.” – kommentálta a Társaság közleményét Zsámboki Gábor az ANY Biztonsági Nyomda vezérigazgatója.