Az iparág egyik legkorszerűbb nyomdagépét állították üzembe az Állami Nyomdában, amely tovább erősíti a Társaság vezető szerepét a biztonsági nyomtatás terén.

Az Állami Nyomda Nyrt. folytatva az elmúlt évtized több milliárdos fejlesztéseit és beruházásait 2011. május 19-én üzembe állította Müller Martini Concepta nyomógépét. A Magyarországon, de még a régióban is egyedülálló nyolcszínes nyomdagép jelentősen javítja a biztonsági és üzleti nyomtatványok minőségét és nagymértékben bővíti a Társaság gyártási kapacitását. A több százmilliós beruházással az Állami Nyomda kiemelkedő szakmai színvonalon képes teljesíteni a bankok, biztosítók üzleti nyomtatványai mellett, az egyik legjelentősebb étkezési utalványforgalmazó egyre növekvő igényét is.

„Május számunka nemcsak azért volt kiemelkedő, mert sikeres első negyedéves üzleti jelentést tudtunk közreadni befektetőinknek, hanem azért is, mert olyan nyomdagépet állítottunk üzembe, amellyel sokkal magasabb színvonalon vagyunk képesek a már létező ügyféligényeket kiszolgálni és ezzel a csúcstechnológiával teret adunk az eddig lehetetlennek tűnő megoldások teljesítésének is. Ugyanakkor meggyőződésem, hogy az Állami Nyomda tapasztalatát a biztonságos gyártás és megszemélyesítés területén nemcsak a nyomdaipari technológiák segítségével, hanem számos más vezető technológia honosításával is kamatoztatni tudja. Ezért a közel jövőben félmilliárd forintot is meghaladó informatikai fejlesztéseket hajtunk végre.” – mondta Zsámboki Gábor, az Állami Nyomda Nyrt. vezérigazgatója.

Állami Nyomda Nyrt.

Letöltések