Az ANY Biztonsági Nyomda immáron 14 éve működik együtt a Palmares Technologies R&D vállalattal. A Nyomda ezt az üzleti együttműködést továbbfejlesztette, sokrétű partnerkapcsolat kialakítása kezdődött meg. A tevékenység az afrikai kontinens országainak területén biztonsági nyomdai termékekkel és megoldásokkal a helyi – elefántcsontparti – állam közigazgatási folyamataiban nyújt fejlesztési segítséget és a nemzetközi sztenderdekhez való felzárkóztatást.

A Palmares példaértékű tevékenysége régiós hírnévre tett szert, üzletfejlesztése kiemelkedik az afrikai kontinens hasonló vállalatai közül. Giresse TELLA cégvezető-tulajdonos kiemelkedő munkája a magyar –elefántcsontparti kapcsolatok gazdasági, kulturális és sport területeken szintén fejlődést hozott. Giresse TELLA Magyarország tiszteletbeli konzuljaként szoros kapcsolatot ápol a magyar diplomácia képviselőivel is.

Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. a dinamikusan fejlődő partnerkapcsolat eredményeinek és a folyamatos növekedés elismeréseképpen a Palmares Technologies R&D vállalatnak a GOLD PARTNER megtisztelő vezérképviseleti címet adományozta.