2021. december 30. – Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. tájékoztatja tisztelt Befektetőket, hogy 2021. december 28-án szerződést kötött a 2022. évi országgyűlési választásokhoz szükséges nyomdai termékek és szolgáltatások szállítására.

A Nemzeti Választási Iroda szerződést kötött az ANY Biztonsági Nyomdával a 2022. évi országgyűlési képviselők választásának, az azzal esetlegesen azonos napon tartandó országos népszavazás és 2022-2023 időközi választások nyomdai munkálataira és szállítására vonatkozóan. A szerződés keretösszege: nettó 1,88 milliárd Ft.

A Társaság több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a választási nyomtatványok és a hozzá tartozó biztonsági és logisztikai feladatok teljes körű ellátásában. A Nyomda fogja biztosítani mind a hazai szavazókörökben, mind a külképviseleteken, valamint a levélben szavazók részére a hamisítás elleni biztonsági védelemmel ellátott nyomtatványok gyártását és szállítását. Szintén a nyomda feladata lesz a szavazáshoz szükséges egyéb nyomdai szolgáltatások és kellékek biztosítása.