Az Állami Nyomda február elején Londonban szakmai közönség előtt is bemutatja modern e-ID szolgáltatását, egyedi fejlesztésű okmánymegszemélyesítési rendszerét, IR festékkel ellátott útlevél-adatoldalát és az adatmátrix kóddal ellátott termékjelölő biztonsági címkét.

2010. február 8-10. között rendezik meg a brit fővárosban a világ egyik legnagyobb biztonsági nyomdaipari kiállítását és konferenciáját, a Security Document World-öt (SDW). A három napos eseményen az érdeklődők megismerhetik az Állami Nyomda legújabb fejlesztésű anyakönyvi kivonatát és az ahhoz szervesen kapcsolódó biztonsági megszemélyesítési rendszert. Ez az egyedi fejlesztésű elektromechanikai védelemmel ellátott biztonsági nyomtatóval történő okmánymegszemélyesítés garantálja a decentralizált módon elkészített dokumentumok – például anyakönyvi kivonatok – magas biztonsági szintjét. A rendszer legfontosabb elemei közé tartozik az Állami Nyomda Okmánylaboratóriumában fejlesztett speciális biztonsági tinta, amely UV fény alatt fluoreszkál. A speciális tintával előállított megszemélyesített dokumentumok adattartalma UV lámpa segítségével ellenőrizhető.

A decentralizált megszemélyesítő rendszer mellett a Társaság szakemberei további fejlesztésekkel is bemutatkoznak: az eddiginél jelentősen magasabb biztonsági szintet nyújtó chipes e-ID okmányok, a csak infravörös fény alatt látható védelmi elemekkel ellátott útlevél-adatoldal, és a „termékjelölő biztonsági címke”, amely megnehezíti a vonalkódos címkék tartalmának megváltoztatását és másolását.

Az SDW-n a világ minden számottevő biztonsági nyomdaipari cége képviselteti magát. A kiállítás mellett igen gazdag szakmai program várja az érdeklődőket. Az előadások többek között olyan aktuális témákkal foglalkoznak, mint az e-útlevelek, a biometrikus és chip technológia alkalmazási lehetőségei, illetve a legújabb okmányhamisítás elleni megoldások.

További információ:
www.sciencemediapartners.com

Letöltések