Az ANY Biztonsági Nyomda (korábbi nevén Állami Nyomda) Közgyűlése a tavalyi évhez hasonlóan újra 43 Ft részvényenkénti osztalék kifizetését hagyta jóvá.

A Társaság székhelyén megtartott Közgyűlésen a Nyomda részvényesei elfogadták a 16,8 milliárd Ft konszolidált nettó árbevételt és 545 millió Ft mérleg szerinti eredményt tartalmazó üzleti beszámolót. A Közgyűlés támogatta az Igazgatóság javaslatát, amely alapján a tavalyi évhez hasonlóan, idén is részvényenként 43 Ft kerül osztalékként kifizetésre. Az osztalékfizetés időpontja 2013. május 2.

„Összpontosítottunk arra, hogy kellő mértékben optimalizáljuk költségeinket és időt, pénzt, energiát fektessünk a jövőben versenyelőnyt biztosító mobil- és okmánybiztonsági fejlesztésekre. A Nyomda vezetése mindent megtett annak érdekében, hogy egészséges mértékben használja fel a rendelkezésre álló forrásokat, így az elmúlt év után a Közgyűlés újra elfogadta az Igazgatóság javaslatát a részvényenként 43 Ft-os osztalék kifizetésére. A Társaság működése stabil. Így a cég az osztalék kifizetése után – hitelfelvétel nélkül – nem csak mindennapi működését, hanem hosszú távú fejlesztési programját is folytatni tudja.” – mondta Zsámboki Gábor, az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. vezérigazgatója.

ANY Biztonsági Nyomda Közgyűlési határozatai 2013. 04. 10.

ANY Biztonsági Nyomda Nyrt.