Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. (1102 Budapest, Halom utca 5.) a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény 55­56. §­ai alapján és a 24/2008. (VIII.15.) PM rendeletben előírt közzétételi kötelezettségének eleget téve tájékoztatja a Tisztelt Részvényeseket, hogy 2021. október elsejei hatállyal Fejes Zoltánt nevezték ki az ANY Biztonsági Nyomda új kereskedelmi vezérigazgató-helyettesének.  

Fejes Zoltán júliusban kereskedelmi igazgatóként csatlakozott az ANY csapatához. A franciaországi CNAM egyetemen szerzett kereskedelmi diplomát, majd a London Business School-on folytatott stratégiai marketing tanulmányai után a telekommunikációs szektorban kezdett dolgozni. A kereskedelmi vezetői tapasztalatokat nem csak hazai nagyvállalatoknál gyűjtötte – T-Mobile, Vodafone, Telenor -, dolgozott Szaúd-Arábiában és Katarban is. Külföldről visszatérve a T-Systems-nél az informatikai szektorban is tevékenykedett, a multinacionális cégtől érkezett a nyomdaipar világába. Fejes Zoltán jelenleg nem rendelkezik ANY Biztonsági Nyomda részvénnyel.

Zoltán július óta a csapatunk tagja. Tudása napról-napra bővül nyomdatechnológiai ismeretekkel, amelyhez párosul a hozott hazai és nemzetközi kereskedelmi tapasztalat, ez a kombináció fontos a hosszú távú versenypiac bővítési célkitűzéseink megvalósításához itthon és a külföldi piacokon egyaránt. Számítunk Zoltán informatikai szektorban szerzett ismereteire is a Nyomda innovatív, új digitális megoldásainak fejlesztésénél.” – fűzte hozzá a bejelentéshez Zsámboki Gábor, vezérigazgató.