Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. konszolidált árbevétele 2016 első kilenc hónapjában 15%-kal nőtt az elmúlt esztendő hasonló időszakához viszonyítva.

Az ANY csoport árbevétele az év első kilenc hónapjában 18,4 milliárd Ft volt, ezen belül az export értéke 6,6 milliárd Ft. A nettó eredmény 968 millió Ft, amelyből 126 millió Ft egy olyan egyszeri tétel, amely az ANY Ingatlanhasznosító Kft. megvásárlása miatt került elszámolásra. Az egyszeri tétel nélkül a nettó eredmény 842 millió Ft és ez 16%-kal jobb eredmény, mint a tavalyi.

„A Nyomda okmánybiztonsági és informatikai fejlesztései továbbra is növekedési potenciált nyújtanak. Magasabb szinten került megújításra a biztonsági nyomdák piacán legnívósabb nemzetközi minősítés az ISO 14298, amellyel a Társaság két üzemrésze „Kormányzati” és „Központi bank” szintű minősítésre emelkedett. A hazai és az export piacokon is az innovatív fejlesztések mellett elengedhetetlen a nemzetközileg auditált gyártás, amely továbbra is biztosítja a stabil piaci növekedést.” – fűzte hozzá a Társaság jelentéséhez Zsámboki Gábor, az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. vezérigazgatója.

ANY Biztonsági Nyomda Nyrt.