Az ANY Biztonsági Nyomda 2019. első három hónapjában 7,4 milliárd Ft-os árbevételt ért el, míg a konszolidált tárgyidőszaki eredmény 315 millió Ft-ot tett ki.

Az ANY Biztonsági Nyomda 2019. első három hónapjában 7,4 milliárd Ft-os, 4%-kal kevesebb árbevételt ért el, mint a tavalyi év hasonló időszakában. Az export 2,6 milliárd forint, amely 34 millió forinttal nagyobb, mint az előző év hasonló időszakában, az exportarány így 35%-os. Az EBITDA 755 millió Ft, amely 8 millió Ft-tal magasabb, mint az előző időszakban. A nettó eredmény 315 millió Ft, ami 3 millió Ft-tal, 1%-kal alacsonyabb, mint az előző év hasonló időszakában.

„A belföldi árbevételünk a kutatási, fejlesztési tevékenységünknek és az elmúlt időszakban végrehajtott hatékonyságot és minőséget növelő beruházásainknak köszönhetően stabil. A magas minőségű és hozzáadott értékű termékeink az ügyfelek által egyre elismertebbek, a nyomda presztízse folyamatosan növekszik az export piacokon, amely megmutatkozik az egyre bővülő piacok és az előkészítés alatt lévő projektek számában. A további növekedéshez szükséges kapacitásbővítést segíti az új nyomdaépület felépítése, amely a terveknek megfelelően halad.”  – fűzte hozzá a Társaság jelentéséhez Zsámboki Gábor, az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. vezérigazgatója.