Jelentősen növekedett az export az ANY Biztonsági Nyomdában. Az első háromnegyed évben dinamikusan emelkedett az árbevétel és a nettó eredmény is.

Az ANY Biztonsági Nyomda 2014. első 9 hónapjában 17,1 milliárd Ft-os árbevételt ért el. Ez 26%-kal magasabb, mint 2013 hasonló időszakában. A növekedést a stratégiai termékcsoportok biztosították. Az export 37%-os növekedés mellett 5,6 milliárd Ft bevételt biztosított, amely egyharmada az ANY csoport forgalmának. Tovább javult a társaság jövedelmezősége is, az EBITDA 36%-kal javult, a nettó eredmény pedig 802 millió Ft lett, ami 41%-os növekedést jelent.

„Az elmúlt időszak komoly technológiai és informatikai fejlesztéseinek eredményeként szignifikáns növekedésre képes a Nyomda. Komoly siker, hogy már külföldi leányvállalataink is egyre nagyobb mértékben kiveszik részüket a Nyomda teljesítményéből. Az első 9 hónapban 5,6 milliárd Ft árbevételt értünk el a közép-európai régió és Afrika országaiban.” – fűzte hozzá a Társaság jelentéséhez Zsámboki Gábor, az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. vezérigazgatója.